Bliv en del af Villekulla: Pædagog til børn og unge med særlige behov

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at sætte din faglighed i spil og sikre trivsel og udvikling hos børn og unge med særlige behov?

Granbohus Skolebørnsafdeling - Villekulla - søger senest pr. 01. august 2024, en pædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap. Stillingen er på 31 timer pr. uge.

Granbohus Skolebørnsafdeling tilbyder støtteophold til børn i alderen ca. 8 til 15 år. Afdelingen er en af Granbohus 3 afdelinger i Fredensborg. 

Granbohus tilbyder støtteophold til børn og unge/voksne mellem 0-22 år. Vi har flere afdelinger fordelt på Granbohus to matrikler i Fredensborg og Jægerspris. 
Granbohus beskæftiger omkring 90 faste medarbejdere og vi har fokus på og prioriterer, den fælles  som individuelle faglige udvikling som skaber værdi for opgaveløsningen på Granbohus – dette gennem videreuddannelse, kurser, faglige fælles arrangementer mv.

Skolebørnsafdelingen Villekulla i Fredensborg har 7 pladser/børn i gruppen/pr. dag. Der er ca. 40 børn tilknyttet afdelingen. Børnene kommer på ophold efter deres specialskole/SFO tilbud og efter en fast struktur med faste hverdage samt et antal weekender og feriedage om året. Vi arbejder med struktur og genkendelighed for at skabe et trygt og forudsigeligt ophold for børnene. På Granbohus arbejder vi med KRAP - et menneskesyn og en metodisk værktøjskasse. Omdrejningspunktet er udviklingen af tanker og adfærd i en anerkendende og ressourcefokuseret ramme. Det daglige arbejde med KRAP sikrer fortsat udvikling af faglighed samt den fælles faglige refleksion, indsats og forståelse omkring børnenes ressourcer og mål - og dokumentation heraf. Nye medarbejdere tilbydes kursus i KRAP.

Vi forventer, at du:
- Brænder for at sætte din faglighed i spil for at gøre en forskel for børn med særlige behov 
- Har viden og erfaring med målgruppen og at arbejde fagligt med børns tryghed og udvikling – med fokus på det enkelte barn som med børnegruppens fællesskab på opholdet
- Kan arbejde selvstændigt og selvledende – med overblik og situationsfornemmelse
- Vægter information og kommunikation højt, i teamet som i forældre- og kontaktsamarbejder
- Har lyst til at arbejde med og bidrage til udvikling af socialpædagogisk faglighed og praksis og ud fra Granbohus faglige referenceramme og værdisæt 
- Vil bidrage til i hverdagen og på personalemøder, at fremme faglighed, kontinuitet og et godt samarbejde om Granbohus kerneopgave

Vi kan tilbyde dig:
• et team bestående af dygtige og engagerende kolleger
• en spændende arbejdsplads med opgaver og samarbejde på tværs af afdelingerne
• et meningsfuldt og lærende miljø med fokus på KRAP, low-arousal pædagogik, personale- og faglig udvikling og videreuddannelse
• en dejlig beliggende arbejdsplads midt i naturen (Grønholt Vang nær Fredensborg)

Har du lyst til at høre mere eller besøge Granbohus er du velkommen til at kontakte os for besøg,

Arbejdstiderne er skiftende; Mandage til fredage ligger vagterne i tidsrummet 06.00-11.00 og 14.00 til 22.15. I weekenderne ligger vagterne i lange vagter fra 07.00-22.00. Arbejdsplanen er en 8 ugers plan med 4 arbejdsweekender på 8 uger. 

Lokalaftale og løn efter gældende overenskomst med SL.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 30 – grundet sommerferie med mulighed for indkaldelse  til løbende samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Hillerødvejen 43, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070979

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet