Ejendomsservicetekniker søges til Blindecenter Bredegaard

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores mangeårige kollega går på pension, søger Blindecenter Bredegaard en ny ejendomsservicetekniker.

Du skal have hænderne skruet godt på og holde af at befinde dig udendørs meget af din arbejdstid.

Opgaverne omfatter vedligeholdelse af Bredegaards park og øvrige udendørsarealer samt en lang række mindre vedligeholdelses- og reparationsopgaver herunder lettere VVS-arbejde i husene og på fællesarealer. Parken indeholder mange træer, buske, græsarealer, stier og sanselige udfoldelsesmuligheder. Opgaverne omfatter fx snerydning, bladopsamling, saltning, græsslåning, beskæring af buske og klipning af hæk.

Du kommer til at arbejde sammen med en anden ejendomsservicetekniker og sammen koordinerer I arbejdet og dækker ind for hinanden ved sygdom og ferie. I er en del af driftsteamet, der også omfatter rengøringspersonale.

Du har en baggrund som ejendomsservicetekniker, pedel eller håndværker og har du erfaring fra en lignende arbejdsplads, er det et plus, men slet ikke et krav. Du skal have kørekort og kunne betjene værktøj og havemaskiner som traktor, fejemaskine mv.

Du skal være indstillet på at arbejde omkring og sammen med Bredegaards beboere. Flere af beboerne deltager i arbejdet og derfor skal du have lyst til og interesse i at støtte beboerne og arbejde tæt sammen med dem. Når du udfører opgaver i husene, er du i beboernes hjem og de vil være meget interesserede i hvad du laver.

Udover ovenstående søger vi en ny kollega, der er mødestabil, udadvendt og har et godt humør.

Om Blindecenter Bredegaard
Blindecenter Bredegaard er et højt specialiseret bo- og dagtilbud for synshandicappede voksne med multiple funktionsnedsættelser. Vi er udviklingsorienteret arbejdsplads med mange studerende og løbende projekter, der skaber synlighed og som forbedrer beboernes livsvilkår.

Der bor 41 beboere på Bredegaard og dagtilbuddet består af et aktivitets- og samværstilbud og værkstedsenheder med beskæftigelse indenfor metal, montage, tekstil, IT-upcycling, musik og medier.

Læs mere om os på www.blindecenterbredegaard.dk.

Vilkår, yderligere oplysninger og ansøgningsfrist
Stillingen er på 37 timer om ugen og ansættelse sker efter gældende overenskomst, afhængigt af uddannelse. Arbejdstiden er hverdage fra 7:00-14:45 og derudover skal du kunne stå til rådighed ved akutte opgaver. Vi er lydhør overfor dine særlige ønsker og behov, og vi tror på ”frihed under ansvar”. Vi er en røgfri arbejdsplads både på og udenfor matriklen. Vi har en dejlig frokostordning. Tiltrædelse 1. januar 2024 eller snarest muligt derefter.

Ansøgning vedlagt CV og evt. andre relevante bilag bedes sendt via link senest 6. december 2023. Vi indhenter to referencer samt en udvidet straffeattest ved påtænkt ansættelse.

Hvis du har spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte forstander Frank Hedegaard på telefon: 23 44 14 16.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bredegaard, Lindelyvej , 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946865

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet