Ernæringsassistent, økonoma eller kok til køkkenet på Skovgården Pleje- og Rehabiliteringscenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ernæringsassistent til køkkenet Mad og Måltider på Skovgården Pleje- og Rehabiliteringscenter

Vil du være med til at præge vores organisation og arbejde i et trygt fællesskab, hvor medarbejderne har medindflydelse i hverdagen?

”Dine kolleger er erfarne madhåndværkere med noget på hjertet; nemlig at producere god, varieret og ernæringsrigtig mad og måltider til vores borgere. Og de står klar til at bakke op om dig, vores nye kollega” fortæller Pia Bech, leder af Mad og Måltider.

Mad og Måltider – en velfungerende arbejdsplads

Mad og Måltider består af køkkenerne på Plejehjemmene Lystholm, Skovgården og Øresundshjemmet. Vi er samlet ca. 50 kolleger i organisationen, hvoraf de 12 personer arbejder i køkkenet på Skovgårdens Rehabiliterings- og Plejecenter.

Vi arbejder sammen for et stærkt fællesskab og høj faglighed. Personalet i de tre køkkener er et fælles team, der jævnligt mødes til både faglige og sociale arrangementer på tværs af køkkenerne. Og er der brug for hjælp et sted, træder en kollega fra et andet køkken til.

Bliv en del af et godt team

Du vil indgå i vores team, hvor vi bidrager med vores forskellige fagligheder og en stærk passion for udviklingen af Mad og Måltider med fokus på kultur og teamånd. Vores fokus er på vores værdier om frisklavet mad, følge vores dogmer om sæson markører og overholde det politiske mål for økologi, som indtil videre er sat til 60% samt nedbringe madspild og arbejde på en CO2 reduktion på 30% i 2024 i produktion/arbejdsrutiner.

Her i Skovgårdens køkken producerer vi dagligt alle måltider til husets beboer og træningsgæster. Vi tænker i innovative løsninger og går meget op i at undgå madspild. Vi bruger fx kartoffelskræller, gulerodsskræller m.m. til topping, så her kan dine kreative ideer og kompetencer komme til udtryk. 

Vi sørger for, at der er en skuetallerken til, når afdelingernes aftenvagter henter maden, at de kan få en god sensorisk introduktion af retten samt tilbehør. Vi arbejder i åbent køkken og betjener cafeens kunderne undervejs.

Vi producerer ca. 60-80 portioner dagligt. 

 

”Det jeg sætter pris på, er det samarbejde jeg har med mine kolleger, på tværs af organisationen og ledelsen, hvor alle føler sig hørt” fortæller tillidsrepræsentant Trine.

”Stig på toget” og kom med på rejsen, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen - fagligt, personligt og organisatorisk. Vi forventer ikke du kan det hele på en gang men henover året ser vi din udvikling.

Medbestemmelse

Vi tror på, at medbestemmelse giver arbejdsglæde og derfor får du mulighed for at være med til at skabe en hverdag, hvor du løser opgaverne, så det passer bedst ind i teamet. Tanken er, at alle – i tæt samarbejde – tager større ansvar for dagens opgaver med fokus på vores kerneydelse at lave sund og nærende kost til vores målgruppe - borgerne.

Du vil derfor opleve en gruppeleder i tæt dialog med teamet med fokus på kvaliteten af vores mad og måltider samt have fællesskabet i højsæde.

I tæt samarbejde med dine kolleger skal du være med til fortsat at sikre udviklingen og implementeringen af nye tiltag fx i forhold til:

  • Kvalitetssikring af kosten
  • Tværfagligt samarbejde 
  • Produktion af mad af høj kvalitet

Forventninger til dig

Først og fremmest er det vigtigt, at du ønsker at indgå i en organisation, hvor vi sætter samarbejde, fællesskab og faglige kompetencer højt for at sikre kvaliteten af vores borgeres måltids oplevelse.

 

Endelig forestiller vi os, at du:

  • har en kostfaglig uddannelse (ernæringsassistent, økonoma, kok eller anden relevant uddannelse) samt sætter en ære i, at maden hver dag har en høj kvalitet 
  • har lyst til at arbejde, hvor du også kommer i kontakt med borgerne
  • brænder for at tilberede lækre ernæringsrigtige måltider i sæson 
  • kan – både selvstændigt og i samarbejde med teamet – planlægge og udføre dagens mange opgaver
  • kan samarbejde samt har en ordentlig tone
  • kan reflektere på din egen faglighed i forhold til madens smag, konsistens og udseende
  • kan jonglere i en arbejdsdag, hvor der både skal være plads til humor og seriøsitet

 

Stor erfaring er ingen nødvendighed, ny uddannede er velkomne til at søge, vi sørger for grundig oplæring i køkkenets arbejdsgange og rutiner.

 

Hører vi måske fra dig?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Kristina Lyngevig på 21 43 35 65 eller Pia Bech på 51 22 43 35. 

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest torsdag d. 7. december. Vi indkalder løbende til samtale. Ansættelse gerne snarest muligt eller senest 1. februar 2024.

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 35 t/uge og du vil blive ansat i Mad og Måltider med base i køkkenet på Skovgårdens Rehabiliterings- og Plejecenter, hvor vi arbejder mandag til søndag inden for tidsrummet 7.00 – 18.30. Hver 6. uge har du senvagter inklusive weekendvagt (kl. 11.30-18.30). Endvidere skal du skal være villig og indforstået med at indgå i rotation i de øvrige køkkener.  

I hele organisation er arbejdstiderne liggende mellem kl. 6.30 til 18.30.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst for Kost- og Ernæringsforbundet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Ældremad, Lystholm 20, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5940188

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet