Ernæringsassistent, økonoma eller kok

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ernæringsassistent til køkken Mad og Måltider på Lystholm Plejehjem 

Vil du være med til at præge vores organisation og arbejde i et trygt fællesskab, hvor medarbejderne har medindflydelse i hverdagen?

”Dine kolleger er erfarne madhåndværkere med noget på hjertet; nemlig at producere god, varieret og ernæringsrigtig mad og måltider til vores borgere. Og de står klar til at bakke op om dig, vores nye kollega” fortæller Pia Bech, leder af Mad og Måltider.

Mad og Måltider – en velfungerende arbejdsplads

Mad og Måltider består af køkkenerne på Plejehjemmene Lystholm, Skovgården og Øresundshjemmet. Vi er samlet ca. 50 kolleger i organisationen, hvoraf de 15 personer arbejder i køleproduktions køkkenet på Lystholm Plejehjem.

Vi arbejder sammen for et stærkt fællesskab og høj faglighed. Personalet i de tre køkkener er et fælles team, der jævnligt mødes til både faglige og sociale arrangementer på tværs af køkkenerne. Og er der brug for hjælp et sted, træder en kollega fra et andet køkken til.

Bliv en del af et godt team

Du vil indgå i vores team, hvor vi bidrager med vores forskellige fagligheder og en stærk passion for udviklingen af Mad og Måltider med fokus på kultur og teamånd. Vores fokus er på vores værdier om frisklavet mad, følge vores dogmer om sæson markører og overholde det politiske mål for økologi, som indtil videre er sat til 60%, nedbringe madspild samt arbejder på en CO2 reduktion på 30% i 2024 i produktion/arbejdsrutiner.

Kan du godt lide struktur i din arbejdsgang så tror vi, at køkkenet på Lystholm Plejehjem vil være noget for dig. Vi arbejder med køleproduktion krydret med daglig smørrebrød og bagværk. Vi producerer ca. 400 portioner dagligt både til plejehjemmets beboerne og til kommunens øvrige plejehjem samt hjemmeboende borgere. 

”Det jeg sætter pris på, er det gode samarbejde jeg har med mine kolleger i køkkenet samt, at vi som team har mulighed for at være med til at udvikle organisationen og os selv” fortæller ernæringsassistent Henriette.

”Stig på toget” og kom med på rejsen, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen - fagligt, personligt og organisatorisk. Vi forventer ikke du kan det hele på en gang men henover året ser vi din udvikling.

Medbestemmelse

Vi tror på, at medbestemmelse giver arbejdsglæde og derfor får du mulighed for at være med til at skabe en hverdag, hvor du løser opgaverne, så det passer bedst ind i teamet. Tanken er, at alle – i tæt samarbejde – tager større ansvar for dagens opgaver med fokus på vores kerneydelse at lave sund og nærende kost til vores målgruppe - borgerne.

Du vil derfor opleve en gruppeleder i tæt dialog med teamet med fokus på kvaliteten af vores mad og måltider samt have fællesskabet i højsæde.

I tæt samarbejde med dine kolleger skal du være med til fortsat at sikre udviklingen og implementeringen af nye tiltag fx i forhold til:

  • Kvalitetssikring af kosten
  • Tværfagligt samarbejde 
  • Produktion af mad af høj kvalitet
  • Udportionering

Forventninger til dig

Først og fremmest er det vigtigt, at du ønsker at indgå i en organisation, hvor vi sætter samarbejde, fællesskab og faglige kompetencer højt for at sikre kvaliteten af vores borgeres måltids oplevelse.

 

Endelig forestiller vi os, at du;

  • har en kostfaglig uddannelse fx ernæringsassistent, økonoma eller kok 
  • har stor lyst til at arbejde med køleproduktion og de mange facetter og muligheder det giver
  • brænder for at tilberede lækre ernæringsrigtige måltider i sæson
  • kan – både selvstændigt og i samarbejde med teamet – planlægge og udføre dagens mange opgaver
  • er god til at samarbejde samt har en ordentlig tone 
  • kan reflektere på din egen faglighed i forhold til madens smag, konsistens og udseende
  • kan jonglere i en arbejdsdag, hvor der både skal være plads til humor og seriøsitet

 

Stor erfaring er ingen nødvendighed, da vi sørger for grundig oplæring i køkkenets arbejdsgange og rutiner.

 

Hører vi måske fra dig?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Pia Bech på 51 22 43 35.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest torsdag d. 7. december 2023. Vi indkalder løbende til samtale. Ansættelse gerne snarest muligt og senest d. 1. februar 2024.

 

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 35 t/uge og du vil blive ansat i Mad og Måltider med base i køkkenet på Lystholm Plejehjem, hvor vi arbejder mandag til fredag men du skal være villig og indforstået med at indgå i rotation i de øvrige køkkener, hvilket betyder, at der kan forekomme senvagter (kl. 11.30-18.30) og weekendvagter (enten kl. 6.30-14.00 eller 11.30-18.30). 

I hele organisation er arbejdstiderne liggende mellem kl. 6.30 til 18.30.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst for Kost- og Ernæringsforbundet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Ældremad, Lystholm 20, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5939817

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet