Ernæringsassistent

Profilbillede
dato

 

Ernæringsassistent til Mad og Måltider på Skovgårdens Rehabiliterings- og Plejecenter

Kunne du tænke dig at være med til at præge organisationen og arbejde i et fællesskab, hvor medarbejderne har medindflydelse i hverdagen? Så er du måske vores nye ernæringsassistent.

Vores fokus er på vores værdier om frisklavet mad, følge vores dogmer om sæsonmarkører og overholde det politiske mål for økologi, som indtil videre er sat til 60%, nedbringe madspild samt er i gang med udviklingsarbejdet af reduktion af CO2 i produktion og arbejdsrutiner.

Skovgårdens køkken 

Er en del af en velfungerende arbejdsplads hos Mad & Måltider, som består af køkkenerne på Plejehjemmene Lystholm, Skovgården og Øresundshjemmet. Vi er samlet ca. 50 kolleger i organisationen, hvoraf de 10 personer arbejder i køkkenet på Skovgårdens Rehabiliterings- og Plejecenter.

Bliv en del af et team med fokus på teamånd og passion for at lave god mad 

Hvor du vil indgå teamet, som bidrager med forskellige fagligheder og en stærk passion for udviklingen af Mad & Måltider med fokus på kultur og teamånd.

Her i Skovgårdens køkken producerer vi dagligt alle måltider til husets beboere, træningsgæster samt daghjem/-centre. Vi går fra at producerer ca. 70 portioner mad dagligt til 120 portioner mad dagligt. 

Vi arbejder i åbent køkken og betjener cafeens kunden undervejs i løbet af dagen.

”I Skovgårdens køkken er der aldrig et kedeligt øjeblik. Vores forskellige professioner og skønne personligheder gør det muligt at skabe et dynamisk team, hvor vores faglighed får lov til at blomstre og udvikle nye veje til traditionel dansk mad. Det øgede fokus på klimavenlig mad gør det spændende at teste nye råvarer og produktionsveje, hvor vi alle har medindflydelse. Vi arbejder både internt og på tværs i organisationen og derved udvikler vi os både professionelt og personligt.” Udtaler Ernæringsassistent Ida.

 

Medbestemmelse

Giver arbejdsglæde og derfor får du mulighed for at være med til at skabe en hverdag, hvor du løser opgaverne, så det passer bedst ind i teamet. Tanken er, at alle – i tæt samarbejde – tager større ansvar for dagens opgaver med fokus på vores kerneydelse at lave sund og nærende kost til vores målgruppe - borgerne.

Du vil derfor opleve en passioneret afdelingsleder i tæt dialog med teamet med fokus på kvaliteten af vores mad og måltider samt have fællesskabet i højsæde.

Forventninger til dig

Er først og fremmest, at du ønsker at indgå i en organisation, hvor vi sætter samarbejde, fællesskab og faglige kompetencer højt for at sikre kvaliteten af vores borgeres måltids oplevelse.

I tæt samarbejde med dine kolleger skal du være med til fortsat at sikre udviklingen og implementeringen af nye tiltag, og derfor forventer vi at du; 

  • Er en god madhåndværker med en køkkenfaglig uddannelse og med godt håndelag
  • Har en forkærlighed for mad i større gryder
  • Er passioneret til klima – grønne retters udvikling (CO2 reduktion)
  • Er dygtig til tilsmagning, konsistens, udseende, sæson og økologi
  • At du er ansvarlig, tager fat/går forrest og tør bane vejen med dine kolleger
  • Er glad for en travl hverdag med mange bolde i luften samt glad for kontakten til borgerne/beboerne
  • Kan – både selvstændigt og i samarbejde med teamet – planlægge og udføre dagens mange opgaver

Stor erfaring er ingen nødvendighed, nyuddannede er velkomne til at søge, vi sørger for grundig oplæring i køkkenets arbejdsgange og rutiner.

Hører vi måske fra dig?

Har du spørgsmål, kan du kontakte Afdelingsleder Kristina Lyngevig på 23848258.

 Vi ser frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis og dit CV senest mandag d. 10. juni 2024. Vi indkalder til samtale løbende dog senest 1. samtale i uge 25 og 2. samtale i uge 26. Ansættelse gerne snarest muligt eller senest 1. august 2024.

Det praktiske 

Stillingen er på 35 t/uge og du vil blive ansat i Mad & Måltider med base på Skovgården, hvor køkkenet har åbent mandag til søndag i tidsrummet 7.00 – 19.00. Vi tilbyder lige nu en stilling, som er mandag til fredag i en forsøgsordning uden weekendvagt men med senvagt i hverdagene hver 6. uge. Senvagter ligger i tidsrummet kl. 12.00-19.00. 

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst for Kost- og Ernæringsforbundet.

Fredensborg Kommune er en 100% røgfri arbejdsplads.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mad og Måltider, Lystholm 20, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6042860

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet