Familien Lindegården søger pædagogiske medarbejdere til engagerende arbejde med udviklingshæmmede

Profilbillede
dato

Vi søger pædagogiske medarbejdere til ”Familien” Lindegården

 

Vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere end du tror”?

Lindegården er et pædagogisk bo- og dagtilbud for udviklingshæmmede – se mere på vores hjemmeside www.lindegaarden-fk.dk 

Vi søger faste medarbejdere og vikarer.  Det vil være rigtig fint, hvis du har erfaring eller har stor nysgerrighed indenfor det pædagogiske område og aktivt kan bidrage med din medmenneskelighed i hverdagen. Ansættelserne er på 28 – 32 timer/ugentlig. Der er tale om dag-, aften- og weekendvagter.

Som noget nyt afholder vi ”åbent hus” torsdag den 13. juni kl. 15.30 – 16.30. Kom og hør om vores fantastiske beboere og det givende og meningsfulde arbejde på Lindegården. Vi serverer en forfriskning, mens vi snakker.

Har du været uddannet i mange år, er du nyuddannet, har du sabbatår og/eller har du bare altid gerne ville gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp og støtte – så kom endelig.

Lidt mere om os

Målgruppen i Botilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne varierer i alder, sprog og mobilitet, men fælles for alle beboere er, at de – næsten altid – har godt humør og er livsbekræftende at arbejde med. De basale behov er i højsædet, herunder personlig pleje og det er vigtigt at skabe trygge og hjemlige rammer, med udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi gør en dyd ud af at fejre traditioner og bruger i øvrigt enhver anledning til at ”holde fest”.

Lidt mere om dig

Det er vigtigt, at du har engagement og empati for beboerne og har etikken i orden, samt udviser loyalitet. Humoristisk sans en væsentlig værdi, som vægtes højt.

Vi kan til gengæld tilbyde fantastiske beboere, en arbejdsplads med fokus på faglighed og læringsmiljø, engagerede kolleger og stor indflydelse på optimering af arbejdsgange. 

Løn i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist er den 21. juni 2024. Samtaler finder sted løbende.

Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Daniel Prior på telefon 23 44 65 77 eller afdelingsleder Lise-Lotte Stricker på telefon 50 83 63 57.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Lindelyvej 6, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064835

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet