Forrygende matematiklærer søges til barselsvikariat!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På GF1 arbejder vi benhårdt på at møde vores elever, lige dér hvor de er – og at løfte dem fagligt, socialt, personligt eller fysisk i løbet af det halve års tid, de er hos os. Vi er gode til at samarbejde på tværs af fagligheder og til at sætte den enkelte elev i centrum. Det er derfor vi lykkes så godt med at kvalificere fremtidens faglærte!

Som en af vores elever siger:
” Når læreren er der for os, får vi en oplevelse af, at der er plads og mulighed for at de kunne udfordre os selv og blive bedre til matematik, uanset hvor gode vi var til faget i forvejen”.
-Lucas og August, elever på GF1

Vi har brug for en underviser med linjefag i matematik. Det er vigtigt, at du brænder for at arbejde med unge mennesker og samtidig har lyst til at arbejde både praksisnært og tværfagligt. Vi har de seneste par år haft et stort fokus på trivsel i afdelingen, hvilket man tydeligt kan se på vores trivselsundersøgelse. I hverdagen har du høj grad af selvbestemmelse samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi har ikke tilstedeværelsespligt, når der ikke er undervisning eller møder.

Hvis du synes det lyder interessant – så vil vi gerne invitere dig til at læse videre!

Du kommer til at undervise i matematik primært på GF1 dvs. første semester på de tekniske erhvervsuddannelser. Vores unge mennesker repræsenterer en meget bredt sammensat skare: Lige fra den unge, som er gået ud af folkeskolen med et snit på 10 og som har lagt en karriereplan – til den unge, der aldrig rigtig faldt på plads i folkeskolen og som har brug for at blive anerkendt for at bidrage til fællesskabet inden for andre områder end traditionelle skolefaglige fag. Vi er dybt engagerede i at skabe en god personlig platform for alle de unge mennesker, der ønsker en teknisk erhvervsuddannelse. Det stiller ekstra krav til både os og dig, såvel personligt som didaktisk – du skal have lyst til at favne vores bredt sammensatte elevgruppe og til at møde hver enkelt elev i øjenhøjde.

Omdrejningspunktet i din undervisning er at skabe en sammenhæng mellem værkstedsfagene og matematik, så eleverne får en klar forståelse af, hvorfor det er vigtigt at kunne matematiske formler, når man skal arbejde som f.eks. tømrer eller VVS-er. Vi ser gerne, at du er en haj til at anvende digitale undervisningsplatforme og har lyst til at være med til at sætte digital dannelse på dagsordenen. Tilrettelæggelsen i det daglige sker i samarbejde med dine to kolleger i klasse-teamet. Du har også altid mulighed for at sparre med dit fagfaglige team, hvor I er i alt fem matematiklærere. I alt er vi 30 forrygende og engagerede medarbejdere i afdelingen med vidt forskellige fagligheder og personlige interesser. Vi glæder os til at høre om dine!

Vi har gang i en række forskellige projekter, som du vil blive en del af. F.eks. har vi i marts/april/maj holdt vores introforløb for de nye august-elever, hvor de mødtes med nogle af underviserne, nuværende elever og så vores lokaler. Der blev taget godt fra i food trucken undervejs! Målet med introforløbet er at skabe tryghed for både elever og forældre inden elevernes starter hos os.

Andre eksempler på projekter er f.eks., at vi som Verdensmålsskole også har søgt om – og fået – puljemidler til et bæredygtighedsprojekt om genbrug, ligesom vi kører et projekt om digital dannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat efter vilkårene for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem. Lønnen bliver fastsat efter principperne for Ny Løn. Oven i lønnen kommer en attraktiv 18 % Lærernes Pension. Stillingen er på 37 timer.

Det er en betingelse for ansættelsen, at der til enhver tid kan fremvises en ren børneattest

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø, og er pr. 1. august 2021 en røgfri skole, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter på skolen – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Søg jobbet via linket i denne annonce. Ansøgningsfristen er 20. juni 2023. Der vil blive afholdt samtaler ultimo uge 25 og primo uge 26. Der vil blive stillet en case-opgave ved samtalen.

Tiltrædelse 1. august 2023. Vikariatet løber frem til 30. juni 2024.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Lyder det spændende?
Hvis du synes, at det lyder spændende, men ikke er helt parat til at sende en ansøgning til os endnu, så ring og tag en snak med Uddannelseskoordinator Pernille Normann Andersen på telefon 6190 2383.

Vi giver også gerne en kop uformel kaffe, hvis du har lyst til at komme forbi!

Du kan læse mere om skolen på www.unord.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

U/NORD - Milnersvej , Milnersvej 48, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169680&DepartmentId=8479&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845709

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet