BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kostfaglig medarbejder til Skovgårdens køkken
Vil du være med til at præge vores organisation og arbejde i et fællesskab, hvor medarbejderne har medindflydelse i hverdagen?
”Dine kolleger er erfarne madhåndværkere med noget på hjertet; nemlig at producere god, varieret og ernæringsrigtig mad og måltider til vores borgere. Og de står klar til at bakke op om dig, vores nye kollega” fortæller Pia Bech, leder af Mad & Måltider.
Skovgårdens køkken – en velfungerende arbejdsplads
Vi er en del af Mad & Måltider, som består af 3 produktionskøkkenerne på henholdsvis Lystholm Plejehjem, Øresundshjemmet og Skovgården Rehabiliterings- og Plejecenter i Fredensborg Kommune. I organisationen er vi samlet 50 kolleger, hvoraf de 11 personer inklusiv ungarbejdere arbejder i køkkenet på Skovgården.
Vi arbejder tæt sammen for et stærkt fællesskab og høj faglighed. Personalet i de tre køkkener mødes jævnligt både til faglige og sociale arrangementer på tværs af køkkenerne. Og er der brug for hjælp et sted, træder en kollega fra et andet køkken til og derfor skal du være villig og indforstået med at indgå i rotation i de øvrige køkkener efter behov.
Bliv en del af et godt team
Du vil indgå i vores team, hvor vi bidrager med vores forskellige fagligheder og en stærk passion for udviklingen af Mad & Måltider med fokus på kultur og teamånd. Vores fokus er på vores værdier om frisklavet mad, følge vores dogmer om sæson markører og overholde det politiske mål for økologi, som indtil videre er sat til 60%, nedbringe madspild samt arbejde på en CO2 reduktion i produktion/arbejdsrutiner.
Her i Skovgårdens køkken producerer vi dagligt alle måltider til husets beboer og træningsgæster. Vi tænker i innovative løsninger og går meget op i at undgå madspild. Vi sørger for, at der er en skuetallerken til, når afdelingernes aftenvagter henter maden, at de kan få en god sensorisk introduktion af retten samt tilbehør. Vi arbejder i åbent køkken og betjener cafeens kunderne undervejs.
Vi producerer ca. 60-80 portioner dagligt.
”Det jeg sætter pris på, er det samarbejde jeg har med mine kolleger, på tværs af organisationen og ledelsen, hvor alle føler sig hørt” fortæller tillidsrepræsentant Trine.
”Stig på toget” og kom med på rejsen, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen - fagligt, personligt og organisatorisk. Vi forventer ikke du kan det hele på en gang men henover året ser vi din udvikling.
Medbestemmelse
Vi tror på, at medbestemmelse giver arbejdsglæde og derfor får du mulighed for at være med til at skabe en hverdag, hvor du løser opgaverne, så det passer bedst ind i teamet. Tanken er, at alle – i tæt samarbejde – tager større ansvar for dagens opgaver med fokus på vores kerneydelse at lave sund og nærende kost til vores målgruppe - borgerne.
Du vil derfor opleve en afdelingsleder i tæt dialog med teamet med fokus på kvaliteten af vores mad og måltider samt have fællesskabet i højsæde.
I tæt samarbejde med dine kolleger skal du være med til fortsat at sikre udviklingen og implementeringen af nye tiltag fx i forhold til:
- Produktion af mad af høj kvalitet
- Kvalitetssikring af kosten
- Tværfagligt samarbejde via rotation mellem køkkenerne
Forventninger til dig
Først og fremmest er det vigtigt, at du ønsker at indgå i en organisation, hvor vi sætter samarbejde, fællesskab og faglige kompetencer højt for at sikre kvaliteten af vores borgeres måltids oplevelse.
Endelig forestiller vi os, at du:
- har en kostfaglig uddannelse (fx ernæringsassistent, kok, økonoma) samt sætter en ære i, at maden hver dag har en høj kvalitet
- har lyst til at arbejde, hvor du også kommer i kontakt med borgerne
- kan – både selvstændigt og i samarbejde med teamet – planlægge og udføre dagens mange opgaver herunder også lettere administrative opgaver såsom varebestilling
- kan reflektere på din egen faglighed i forhold til madens smag, konsistens og udseende
Er du interesseret så skal du ikke holde dig tilbage, da vi afholder samtaler løbende.
Hører vi måske fra dig?
Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingsleder Kristina Lyngevig på 2143 3565.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis og dit CV senest fredag d. 16. februar 2024. Ansættelse gerne 1. marts og senest 1. april 2024.
Ansættelsesforhold
Stillingen er på 35 t/uge og du vil blive ansat i Mad & Måltider med base på Skovgården, hvor vi arbejder mandag til søndag inden for tidsrummet 7.00 – 18.30. Hver 6. uge har du senvagter inklusiv weekendvagt (kl. 11.30-18.30).
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst for Kost- og Ernæringsforbundet.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Fredensborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Mad og Måltider, Lystholm 20, 3480 Fredensborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 16-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5975401