Pædagog til Østervejs Børnehus - Børnehaven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af vores hyggelige, nærværende og skønne lille børnehus - og ved du især noget om indretning og hvordan man etablerer pædagogiske læringsmiljøer - så siger vi velkommen til Østervejs Børnehus.

Vi søger en pædagog 32-37 timer til vores børnehavegruppe gruppe. Vi er en del af Børnehusene Fredensborg, som du kan læse mere om her

I Østervejs Børnehus møder du 50 skønne børn, ti dygtige kolleger og en daglig leder. Vi er et børnehus med masser af nærvær og faglighed. Huset er delt op i to børnehavegrupper og en vuggestuegruppe. Vi nyder at have et udeområde med boldbane, legepladser og grønne arealer. Vi tager ofte på tur i det lokale nærområde, der giver gode muligheder for natur- og kulturoplevelser.

Et nærværende læringsmiljø i børnehøjde

Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, hvor læring integreres i de daglige rutiner. Derudover arbejder vi med grundprincipperne fra ’Fri for Mobberi’, som vi kalder ’Bedre venner’, ligesom vi er meget opmærksomme på sprog, dialogisk læsning og den nærværende samtale.

Som pædagog hos os er du med til at skabe læringsmuligheder og stærke læringsmiljøer for børnene hen over hele dagen. Vi følger børnenes spor, så vi kan være med til at understøtte deres udvikling, dannelse, trivsel og læring.

Du får dygtige kolleger, som har et godt fagligt fundament. Vi har en høj arbejdsmoral, og det er vigtigt for os, at vores faglighed bliver sat i spil. Udover ugentlige stuemøder mødes vi hver måned i læringsfællesskaber på tværs af stuerne for at reflektere over egen praksis i hverdagen. Vi har personalemøder en gang om måneden. Vi arbejder med ”Skema til handling”, som er et værktøj i vores arbejde med refleksion, planlægning og evaluering af egen praksis.

Vi er i fuld gang med at genbesøge indretningen og de fysiske læringsmiljøer med udgangspunkt i et børneperspektiv – og vi har brug for dine kompetencer.

Vi søger dig, der:

  1. Er uddannet pædagog. 
  2. Har viden om og er nysgerrig på indretning og pædagogiske læringsmiljøer. 
  3. Kan arbejde struktureret, så du skaber en tydelig hverdagsstruktur for børnene.
  4. Møder børnene med en legende tilgang og kan danne nære relationer til det enkelte barn, samt forstår vigtigheden af et godt forældresamarbejde.
  5. Er med til forsat at implementere og arbejde ud fra den styrkede pædagogiske læreplan.

Vil du vide mere? 

Vi håber, at vi har vakt din interesse og ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.
Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder Alice Risbjerg Nielsen på tlf. 29 63 23 87 eller på mail alnie@fredensborg.dk.

Eller kom meget gerne og besøg os og se vores hus og mød børn og voksne. Vi holder åbent hus og byder på kaffe og kage torsdag den 7. december kl. 14-16 – Ring eller send en SMS til daglig leder for at tilmelde dig. 

Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Løn - og ansættelsesvilkår forhandles iht. gældende overenskomst, dine kompetencer og erfaring.

Opstart er den 1. februar 2024 eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist er fredag den 15. december 2023 kl. 23.59

Vi glæder os til at høre fra dig. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Østervej, 1A, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947613

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet