Sommerferievikarer søges til Lindegården - Del af det aktive liv med udviklingshæmmede

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger sommerferievikarer - med hjertet på rette sted - til ”Familien” Lindegården

 

Vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere end du tror”?

Lindegården består af 3 tilbud: Ét botilbud, ét aktivitets- og dagtilbud og 3 bofællesskaber.

Vi har brug for vikarer, både i botilbuddet og i aktivitets- og dagtilbuddet, der kan dække morgen, aften og nat, både hverdage og i weekender. Der er mulighed for både korte og lange vagter, samt få og mange vagter.

Vi søger vikarer, der kan starte med det samme og det er ikke afgørende, at du kan fremvise dokumentation på endt uddannelse – bare du har hjertet det rette sted.

Hvis du er i tvivl om jobbet er noget for dig, kan vi tilbyde en kort ”besøgsdag”, hvor du introduceres til beboergruppen, arbejdsopgaver, den faglige tilgang og hvad det vil sige, at være en del af ”Familien” Lindegården.

Om os

Målgruppen i Botilbuddet og dagtilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne varierer i alder, sprog og mobilitet, men fælles for alle er, at de – næsten altid – har godt humør og er livsbekræftende at arbejde med. Det er et pædagogisk botilbud, hvor vi grundlæggende arbejder med sanseintegration, sansestimulation og sundhedspædagogik med udgangspunkt i en neuropædagogisk tilgang. Vi prioriterer det gode pårørende samarbejde. De basale behov er i højsædet og det er vigtigt at skabe trygge og hjemlige rammer, med udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi gør en dyd ud af at fejre traditioner og bruger i øvrigt enhver anledning til at ”holde fest”.

Arbejdsopgaverne er mangeartede, dog altid med fokus og udgangspunkt i vores kerneopgave. På Botilbuddet bor i alt 36 beboere, som er delt op i 3 huse med 12 i hver. 

Om dig

Du skal være fyldt 18 år, have engagement, godt humør og være dér for beboerne. Måske står du overfor et sabbatår med ønsket om at arbejde og tjene penge, så kan Lindegården være det helt rigtige sted for dig. 

Kørekort er en stor fordel, da Lindegården har 2 handicapbusser og vi prioriterer aktiviteter ud af huset.

Vi kan til gengæld tilbyde fantastiske beboere, en arbejdsplads med fokus på faglighed og kompetenceudvikling, engagerede kolleger og stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdet.

 

Se mere på vores hjemmeside www.lindegaarden-fk.dk

Løn i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist er den 5. juni 2024 kl. 12.00. Samtaler finder sted løbende. 

Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder Lise-Lotte Stricker på telefon 50 83 63 57 eller afdelingsleder Daniel Prior på telefon 23446577.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Lindelyvej 6, 3480 Fredensborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053060

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet