Sygeplejerske søges til det infektionsmedicinske speciale

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, det spiller ingen rolle, vi giver dig en god intro. Det vigtigste er:

  • Du er nysgerrig på det infektionsmedicinske speciale.
  • At du har lyst til arbejde på et afsnit med passioneret kollegaer, hvor vi vægter den faglige udvikling.
  • At du trives du med at arbejde dag/nat.
Ambitiøse og dygtige kolleger på infektionsmedicinsk afsnit, venter på dig!

Vi er et afsnit med stor meget arbejdsglæde, et individuelt introduktionsforløb og et solidt fagligt fællesskab. Her behandler vi 21 patienter med akutte og kroniske infektioner, bl.a. sepsis, pneumoni, tuberkulose, erysipelas, og andre atypiske infektioner, forårsaget af både bakterier, vira eller måske en helt tredje årsag.

Vi har som det eneste afsnit i Nordsjælland den akutte modtagerfunktion, for patienter som mistænkes for meningitis eller er undermistanke for tropesygdomme. Disse patienter modtages på en af vores akutstuer.

Vi finder arbejdsglæde i specialet, dels fordi vi sætter den faglige stolthed højt og dels arbejder vi sammen for at skabe de gode patientforløb.

Læs mere om vores afsnit her

Som sygeplejerske hos os:

  • Er der er mulighed for at arbejde hver 2. eller hver 3. weekend, begge i 8 timers vagter.
  • Har du indflydelse på din egen vagtplan, du har 6-10 vagter nattevagter på 4 uger.
Vi arbejder i 2 vagtlag.

Hvilken hverdag bliver du en del af Hverdagens opgaver handler bl.a. om sygepleje til de infektionsmedicinske patienter, særligt patienter med sepsis og meningitis men i særdeleshed kommer du også til at arbejde med det akutte.

Du kommer til at arbejde i vores sengeafsnit med vores infektionsmedicinske patienter. På sigt vil du kunne rotere og have vagter i LIAM, der er vores afsnit i Akutmodtagelsen. Her modtager vi vores infektionsmedicinske patienter og starter den initiale behandling, før de flytter op i sengeafsnittet. Dvs. at vi har en helt unik mulighed for at følge vores patienter lige fra starten af indlæggelsen og til de bliver udskrevet.

Dine kolleger Er foruden vores oversygeplejerske Betina og vores uddannelsesansvarlige sygeplejerske Kamilla. En sygeplejesekretær, Julie, der hjælper med pårørendekontakt og servicebestilling.

Ca. 2/3 sygeplejersker og 1/3 Social- og Sundhedsassistenter. Både alder og erfaring varierer fra novice til ekspert.

Et dygtigt hold af infektionsmedicinske læger.

1 afsnitsfarmakonom der hjælper med dispensering og administrering af medicin.

En kvalitetssygeplejerske, der hjælper os med at opretholde og fokusere på kvaliteten af vores sygepleje og daglig dag. Fx hygiejne og Sundhedsplatformen.

En klinisk sygeplejespecialist, som særligt arbejder med faglig udvikling og patientforløb.

Flere af vores medarbejder, har en eller anden nøglepersonsfunktion for områder der findes særligt interessant, fx ernæring, tryksår, meningitis, malaria, forflytning osv.

Vores forventninger til dig er: At du er faglig ambitiøs, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt. At du er nysgerrig og har lyst til at arbejde med det infektionsmedicinske speciale og dets mange facetter. Endelig skal du kunne bevare overblikket og være god til at prioritere dine opgaver.

Vi tilbyder dig En arbejdsplads, der er aktiv i forskning og faglig udvikling – og arbejder praksisnært med det. Derfor kan vi godt love dig, et super spændende speciale, der giver dig mulighed for:

  • Udvikling og faglig fordybelse.
  • Løbende fagspecifik undervisning og simulationstræning.
  • Et tæt samarbejde med afsnittets læger og farmakonom.
  • 3 mdr. samtale hvor der er mulighed for at lægge en karriereplan inden for afsnittets faglige profiler.
Når du starter, tager vores uddannelsesansvarlige sygeplejerske Kamilla hånd om dig. Du starter med en måneds introduktionsprogram, så du føler dig tryg og velkommen. Her bliver du både introduceret til specialet, dine nye kolleger og vores sociale aktiviteter. Er du erfaren sygeplejerske får du muligheden for at tage infektionsmedicinsk specialuddannelse, som udløser et løntillæg.

Følg afsnittet på Instagram 0651

https://www.instagram.com/infektionsmedicinsk0651_noh

Løn- og ansættelsesvilkår Hvor mange timer, du skal arbejde, aftaler vi. Det gælder også din startdato.

Dine løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vil du vide mere Er du blevet nysgerrig - og eller vil du gerne vide mere om jobbet - så kontakt oversygeplejerske Betina Lindgaard-Jensen på telefon 48 29 5946 eller uddannelsesansvarlig sygeplejerske Kamilla Bøttger på 48 29 32 11. Du har også mulighed for at komme på besøg i afdelingen.

Ansøgningsfrist Send din ansøgning, CV mv. via Annoncelink.

Ansøgningsfristen er 26.6.23 kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 26.



Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249903&DepartmentId=18830&MediaId=4733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845372

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet