Vil du ”på tur i det blå” med en sød ældre mand?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Og har du 3 timer om ugen enten fredag, lørdag eller søndag, som du vil bruge til at hjælpe en døvblind 60-årig mand med at få sig et par gode oplevelser? 

Om borgeren 

I Fredensborg bor en skakinteresseret og meget samfundsbevidst mand, som grundet nedsat syn og svag hørelse har brug for din hjælp til at komme ”ud i det blå”. 

Grundet at han er døvblind, har han brug for at kommunikationen foregår ved høj og tydelig tale, hvor han ved hjælp af lytning og mundaflæsning har mulighed for at afkode, hvad du siger. 

Grundet dårlig balance bruger manden rollator samt manuel kørestol på længere gåture. 

Om jobbet

Din opgave er at hjælpe manden rundt til aktiviteter, som både kan være træning, cykelture eller en kop kaffe et hyggeligt sted. I dårligt vejr kan I tage en køretur i bil, hvor i har rollatoren med i bagagerummet, hvis i får lyst til at begive jer ud alligevel.

Derudover skal du være opmærksom på at inddrage ham i de samtaler, der opstår med andre mennesker på jeres ture, så han også får mulighed for at være helhjertet med og selv bidrage til dialogen. Din rolle indebærer derfor også at være tolk for manden, når i interagere med andre. 

Arbejdstid:

Der er tale om 3 timer pr. uge, som enten vil ligge fredag, lørdag eller søndag. Timerne kan nogle uger samles til to vagter på en weekend (ex. fredag og søndag), hvis ikke du har mulighed for at hjælpe hver weekend. 

Tidsmæssigt ligger vagterne ofte fra kl. 11-14 eller fra kl. 13.00-16.00 (om lørdagen). 

Om dig:

Det er vigtigt at du taler klart og tydeligt dansk, da manden i forvejen har svært ved at høre. 

Det er en fordel, hvis du har kørekort.

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.

Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ - DUOS

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5917864

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet