Vil du være sygeplejerske hos os? VI tilbyder godt arbejdsmiljø, stolthed i sygeplejen og uddannelsesopgaven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du sygeplejersken, der brænder for den medicinske sygepleje, og som samtidig har et ønske om at være med til at udvikle et afsnit, hvor uddannelse er centralt? Er du også klar på en hverdag hvor du udfordres, lærer og lærer fra dig? Vil du også være sygeplejerske på et afsnit med høj trivsel og patienttilfredshed? - Så skal du overveje at læse videre.

Hvem er vi? Uddannelseshospitalet er et helt unikt afsnit på Nordsjællands Hospital. Her kombinerer vi medicinsk sygepleje af høj kvalitet med uddannelsestænkning i et samarbejde med Københavns Professionshøjskole og kommunerne i optageområdet. Det betyder, at vi hver dag uddanner hinanden og de studerende til mere målrettet at integrere teori og praksis, samtidig med at vi giver patienterne den bedste pleje. Afsnittet er fra dette forår blevet en del af en hel ny afdeling – Afdeling for Multisygdom. Derfor får afdelingen også egne senge i den fælles akutmodtagelse, hvor du også skal have en del af din hverdag. Samtidig er hospitalets tværsektorielle team en del af afdeling – netop for at skabe en samlet indsats på tværs af sektorer til gavn for patienterne.

Vi gør os umage, dygtiggøre os, samtidig med vi hver dag udskriver og modtager nye patienter.
Vores patienter har mange forskellige problemstillinger. Nogle gange skal vi kunne sætte alle sejl til, for at få patienten på benene igen, andre gange er patienterne her blot nogle dage til væske- eller antibiotisk behandling. Der er ingen patientforløb, der er ens. Hver eneste patient har forskellige og ofte flere problemstillinger, som godt kan give lidt grå hår, fordi det kan være svært at finde ud af hvordan vi gør det bedst for patienten – hvor skal vi starte og hvor skal vi slutte – og hvad er egentlig det bedste. Det lykkes vi med, navnlig på grund af et godt tværfagligt samarbejde. Men også fordi vi åbent arbejder med, at der ikke er nogen der ved eller kan det hele – Vi lykkes kun fordi vi hjælper hinanden og aktivt anvender fælles beslutningstagen.

Vil du vide mere – Så kan du læse mere på vores hjemmeside og se en video med din måske kommende kollegaer.

Hvem søger vi?
Vi søger dig, der gerne vil den komplekse medicinske sygepleje, sætter en ære i grundlæggende sygepleje og som samtidig kan se perspektiver i at arbejde proaktivt med uddannelse, tværfaglighed og tværsektorielle forløb. Du skal derfor se det som en naturlig del af din sygepleje at lære fra dig og forholde dig refleksivt til egen praksis. Det vil også være en fordel hvis du har erfaring indenfor medicinsk sygepleje, men speciale erfaring er ikke et krav. Vores erfaringsniveau spænder bredt, både fra mange tidligere specialer og i anciennitet. Det vigtigste er du vil os, det gode arbejds- og studiemiljø – primært på afsnittet på Frederikssund Hospital men også med ca.4 planlagte vagter i vores egne akut senge på Hillerød.

Hos os får du:
Vi tilbyder et job med en unik mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tanker om sygepleje til patienter med multisygdom i kombination med uddannelsestænkning. Det betyder, at du bliver del af et afsnit, hvor vi alle lærer sammen, med og af hinanden, og hvor der er rart at være og altid er plads til et godt grin Vi tilbyder også:

  • En arbejdsplads hvor der sættes pris på faglige forskelligheder og rummelighed
  • En stilling hvor du både arbejder med meget korte og lidt længere patientforløb, og er med til at skabe sammenhæng og forståelse på tværs af hospitalets matrikler
  • Sparring og udvikling af dine medicinske og pædagogiske kompetencer
  • Mange dygtige og engagerede kollegaer
  • Høj trivsel
  • Mulighed for at blive udfordret og kompetenceudviklet ift. pædagogik
  • Introduktion tilpasset din erfaring, med mulighed for mentorordning.
  • Indflydelse på egen arbejdstid, da vi arbejder målrettet med ønskeplaner i Optima og vægter at dit privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen.
Hvad skal du gøre nu?
Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere? Så skal du endelig ringe til oversygeplejerske, Ausra Matthiessen på telefon 4829 2760 / ausra.matthiesen.01@regionh.dk
Og ellers skal du overveje om du ikke skal sende din ansøgning og CV via linket, så vi kan møde hinanden for at finde ud af, om du vil få det godt hos os?
Vi tager løbende kandidater til samtale.


Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, afhængig af ønsker. Der planlægges med dag- og aftenvagter samt weekendvagt hver 3.uge afhængig af vagtønsker. Der vil være ca. 4 vagter på Hillerød Hospital om måneden.
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for sygeplejersker, ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets område, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og takstnævn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordsjællands Hospital (Hillerød), Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249837&DepartmentId=22079&MediaId=4733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843463

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet