Litterær vandring: Kvindelige forfattere fra det moderne gennembrud

dato

Tag med på en fascinerende litterær vandring på Fredensborg Bibliotek den 10. oktober 2024. Her vil vi dykke ned i værkerne fra kvindelige forfattere, der spillede en central rolle i det moderne gennembrud, og som fortjener anerkendelse for deres bidrag til dansk litteratur.

Arrangementet byder på en unik mulighed for at udforske de kvindelige forfattere, der ofte er blevet overset i litteraturhistorien. Vi vil tage udgangspunkt i Pil Dahlerups værk 'Det moderne gemmebruds kvinder', som blev udgivet 100 år efter Georg Brandes' 'Det moderne Gjennembruds mænd'. Dahlerups værk fremhæver de kvindelige forfattere, der retsmæssigt fortjener samme litteraturhistoriske status som deres mandlige kolleger.

En rejse gennem kvindelige forfatterstemmer

På denne vandring vil deltagerne blive introduceret til de originale og vedkommende værker fra kvindelige forfattere fra en af dansk litteraturs mest betydningsfulde perioder. Disse forfattere har vundet nye læsere i de senere år, og arrangementet vil give en dybere forståelse af deres bidrag til litteraturen.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 10. oktober 2024
Tid: Kl. 10:00
Sted: Fredensborg Bibliotek, Jernbanegade 3, 3480 Fredensborg
Entré: Gratis billetter
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut