Nordsjællands Politi inviterer til åbning af ny nærpolitistation i Nivå

Profilbillede

Fredag den 3. juni slår Nordsjællands Politi dørene op til åbent hus i den nye nærpolitistation i Nivå, hvor blandt andet justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren deltager. Der vil være mulighed for at få en rundvisning på nærpolitistationen, se nærmere på politiets køretøjer og ikke mindst hilse på de nye lokalbetjente.

Alle er velkomne, når Nordsjællands Politi fredag den 3. juni klokken 15.30 – 17.30 afholder åbent hus på den nye nærpolitistation i Nivå, der ved samme lejlighed officielt åbner. Til åbningen vil justitsminister Mattias Tesfaye sammen med Fredensborg Kommunes borgmester Thomas Lykke Pedersen og Nordsjællands Politis politidirektør Mogens Hendriksen erklære nærpolitistationen åben for offentligheden.

 

- Vi glæder os meget til at vise nærpolitistationen frem for borgerne og vores samarbejdspartnere, og vi ser frem til at komme endnu tættere på borgerne i området. Med en nærpolitistation i Islandshøjparken får borgerne i området flere muligheder for at komme i kontakt med os og dele bekymringer eller information, hvilket er til gavn for både os, lokalområdet og borgerne selv. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi til åbningen og hilse på de betjente, der får til huse på nærpolitistationen i Islandshøjparken, fortæller politidirektør i Nordsjællands Politi Mogens Hendriksen.

 

Ekspeditionen er åben for henvendelser fra borgerne 15 timer om ugen på den kommende nærpolitistation i Islandshøjparken, hvor fem politibetjente kommer til at have deres daglige gang.

 

I nærpolitistationens ekspedition kan man blandt andet foretage anmeldelser, indlevere hittegods, få rådgivning om forebyggelse af indbrud og mange andre ting. Lokalbetjentene skal også patruljere i lokalområdet, hvor borgerne ligeledes vil få mulighed for at komme i kontakt med politiet. I den forbindelse udtaler borgmester i Fredensborg Kommune Thomas Lykke Pedersen:

 

- Det glæder mig virkelig, at vi nu får en nærpolitistation i kommunen. Det har vi ønsket os i mange år. Jeg er ikke i tvivl om, at stationen hurtigt vil forbedre borgernes oplevelse af tryghed i området. Med en nærpolitistation bliver det lettere for både borgerne og kommunen at komme i kontakt med politiet, så vi bedre kan forebygge og eventuelt gribe ind i god tid og inden problemerne vokser sig store. Så jeg hilser Nordsjællands Politi velkommen og ser frem til et godt lokalt samarbejde til glæde for vores borgere, lyder det fra borgmesteren.

 

På åbningsdagen vil der blandt andet være mulighed for at få en rundvisning i Nordsjællands Politis nye lokaler på Nivåhøj 55B i Nivå. Flere af politiets køretøjer vil desuden blive vist frem på dagen, der vil være besøg af politihunde, og har man en drøm om at sidde på en politimotorcykel, er der også mulighed for at prøve det. Nordsjællands Politi byder desuden på is, snacks og drikkevarer.

 

Program for åbningen fredag den 3. juni 2022

Klokken 15.30 – 17.30:

Pladsen ved nærpolitistationen er åben. Her kan du møde de nye lokale politibetjente, se forskelligt politiudstyr såsom politibiler, -motorcykler, -hunde og meget andet. Nordsjællands Politi byder desuden på is, snacks og drikkevarer.

 

Klokken 16.00:

Politidirektør Mogens Hendriksen byder velkommen, hvorefter Fredensborg Kommunes borgmester Morten Lykke Pedersen og justitsminister Mattias Tesfaye holder tale. Herefter klippes den røde snor over, og nærpolitistationen erklæres åben for offentligheden.

 

Efter indvielsen kan du se den nye nærpolitistation indefra, ligesom arrangementet på pladsen også fortsætter.

 

Arrangementet finder sted ved Nivåhøj 55B i Nivå.

 

Særligt for pressen:

Medierne er velkomne til arrangementet den 3. juni, hvor der efter åbningen og rundvisningen på nærpolitistationen vil være mulighed for at interviewe justitsminister Mattias Tesfaye, borgmester i Fredensborg Kommune Morten Lykke Pedersen, politidirektør i Nordsjællands Politi Mogens Hendriksen samt politikommissær og leder af Nivå Nærpoliti Christian Kobbernagel.

Denne artikel er skrevet af Linnéa Funk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler