Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Fredensborg - fredag den 13. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Knallertkørere standset

Helsinge: To 15-årige unge mænd fra Helsinge blev torsdag morgen omkring klokken 08.00 standset på Nygade, hvor de kom kørende på knallerter, der viste sig at kunne køre hurtigere end de lovmæssigt var konstruerede til. De to unge blev derfor sigtet for at køre på ulovlige knallerter.

Tre biler i trafikuheld

Humlebæk: Torsdag morgen klokken 08.14 blev tre biler involveret i et færdselsuheld på Ny Strandvej. Her kørte en 77-årig mand fra Espergærde ind over et helleanlæg og ramte frontalt ind i en 58-årig kvinde fra Humlebæk, der kom kørende i modsat retning. En tredje bilist, en 50-årig kvinde fra Humlebæk, undveg den 77-åriges bil, men blev ramt af et vejskilt fra Helleanlægget. Den 77-årige blev efter uheldet sigtet for manglende agtpågivenhed og kørt til tjek på hospitalet.

Spiritusbilist uden kørekort

Fredensborg: En 70-årig mand fra Fredensborg blev torsdag klokken 08.40 standset, da han kom kørende ad Grønholtvej. Her viste det sig, at manden var påvirket af spiritus og, at han tidligere var frakendt sit kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og spirituskørsel, og blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige promille.

Påhængsmotorer og gummibåd stjålet

Frederikssund: To påhængsmotorer er mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 09.00 blevet stjålet fra en lagerbygning på Strandlystvej. Tyven har brudt porten til bygningen op for at skaffes sig adgang.  Fra en anden bygning på samme adresse er der mellem tirsdag klokken 16.30 og torsdag klokken 13.20 stjålet en gummibåd, en påhængsmotor samt et bovspyd. Her er tyven kommet ind ved at bryde et vindue op.

Elværktøj stjålet fra bil

Græsted: Fra en varebil, der holdt på Tornebakken, er der mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 06.30 stjålet diverse el-værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.55.

Kørte uden kørekort

Hundested: En 79-årig mand fra Frederiksværk valgt torsdag formiddag omkring klokken 10 at sætte sig bag rattet og køre bil, selvom han tidligere havde fået inddraget sit kørekort. Manden blev standset af en patrulje på Nørregade, som sigtede ham for kørsel uden førerret.

Mistænkelige mænd havde lovligt ærinde

Hørsholm: Tre mænd vakte torsdag formiddag klokken 10.28 mistanke hos en borger, som havde set mændene, der var iklædt mørkt tøj og med hætter op over hovedet, gå rundt på Mariehøj Allé. En patrulje kørte ud til stedet og fik kontakt med de tre mænd, som viste sig at have en lovligt ærinde, da de udførte noget arbejde i området.

Bilister overholdt fartgrænser

Fredensborg: Torsdag formiddag blev der foretaget en fartmåling på Nødebovej ved Nødebo Kro. Efter målingen kunne det konstateres, at alle de forbipasserende bilister havde holdt sig inden for fartgrænsen.

 

Frikadelletyv fik straksbøde

Kgs. Lyngby: En 38-årig udenlandsk fik torsdag eftermiddag en straksbøde, efter han klokken 13.42 havde stjålet en pakke frikadeller.

 

Fik påbud om at bære mundbind

Kgs. Lyngby: En borger kontaktede torsdag eftermiddag omkring klokken 15.30 politiet for at gøre opmærksom på, at medarbejderne på et spisested ikke bar mundbind. En patrulje kørte til stedet og gav påbud om, at medarbejderne skulle bære mundbind.

Tricktyve på spil

Frederikssund: Ved at komme med en æske chokolade lykkedes det torsdag aften klokken 18.07 to tricktyve at få adgang til en 90-årig kvindes lejlighed på Rådhusvænget. Her ringede en kvinde på for at aflevere en æske chokolade og lokkede i den forbindelse den 90-årige kvinde med ud i køkkenet, hvorefter en medgerningsmand gik ind i et anden rum i lejligheden og stjal nogle smykker. Kvinden beskrives som 30-40 år, 160-165 cm høj og almindelig af bygning. Der er ingen beskrivelse af medgerningsmanden. 

 

Flere indbrud i samme opgang

Hellerup: Torsdag mellem klokken 13.00 og 19.00 har der været indbrud i to lejligheder i den samme opgang på Onsgårds Tværvej. I forbindelse med indbruddene er der set en mand, der beskrives som 25-20 år, 175 cm høj med kort sort hår. Han var iført blå dynejakke, hættetrøje og blå cowboybukser. Det er endnu ikke opgjort, om der er stjålet noget ved indbruddene. 

Sigtet for at køre narkokørsel

Charlottenlund: En 21-årig mand fra København blev torsdag aften standset, da han kom kørende ad Frisersvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Delte overskydende halloween-slik ud

Gilleleje: Forleden var der på døgnrapporten en anmeldelse om, at to kvinder, der var kørende i en rød bil, tilbød chokolade til en 10-årig pige, der kom cyklende på Bonderupvejen. En borger har efter at have set omtalen, henvendt sig og forklaret, at der var tale om to lokale kvinder, der delte overskydende Halloween-slik ud.

Stjal parfume

Hillerød: Torsdag aften klokken 21.50 blev en 48-årig kvinde fra Haslev sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet to parfumer i Bilka i Slotsarkaderne

Fik revet guldkæde af

Allerød: En 19-årig ung mand fik torsdag aften klokken 21.15 revet sin guldkæde af, af en ukendt gerningsmand. Den 19-årige kom sammen med sin bror gående ved en tunnel ved Allerød Station. Her blev de passet op af seks drenge, som omringede dem. En af dem holdt den 19-årige fast, mens en anden gav ham et skub i brystet og rev hans guldhalskæde af. Gerningsmændene beskrives som mørke i huden, 12-17 år med afrohår. De var iført junjakker og talte arabisk. 

Mand tog i bildør

Allerød: Klokken 01.16 natten til fredag opdagede en beboer i Møllemoseparken, at en mand kom ind i carporten og tog i dørhåndtaget til beboerens bil, hvorefter han gik fra stedet. En patrulje kørte ud til adressen, men måtte efter at kørt rundt i området konstatere, at manden ikke var at finde. Han blev beskrevet som 180 cm høj og iført grå hættetrøje, sorte træningsbukser med hvid skrift på siden samt sorte sokker. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 12. - 13. november 2020


Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler