Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Fredensborg - tirsdag den 6. april

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i supermarked, Egedal

Klokken 07.14 tirsdag morgen var der indbrud i Netto på Dyvelåsen. Tyven har brudt indgangsdøren op og har stjålet spiritus og cigaretter.

Tyveri fra byggeplads, Rudersdal

Fra en byggeplads på Vedbæk Stationsvej er der mellem søndag klokken 15.00 og mandag morgen klokken 07.00 stjålet diverse el-værktøj. Det fremgår ikke umiddelbart af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til byggepladsen.

Støv aktiverede brandalarm, Gentofte

Klokken 09.43 mandag morgen lød en brandalarm på Dronningemarken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor man kunne konstatere, at det var byggestøv, som havde aktiveret alarmen.

Værktøj stjålet fra varebil, Hundested

Fra en varebil, som holdt på Hesseløvej er der mellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 09.30 stjålet diverse værktøj.

Ledninger klippet over, Hillerød

På en ejendom på Kongens Vænge har flere overvågningskameraer fået klippet ledningerne over. Hærværket er sket mellem søndag aften klokken 23.00 og mandag formiddag klokken 11.00.

Ridser i lakken, Virum

En VW Golf, som holdt på I. H. Mundts Vej, har mellem søndag eftermiddag klokken 15.00 og mandag formiddag klokken 11.00 været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har lavet en ridse langs den ene side af bilen.

 

Taske stjålet fra bil, Holte

En taske indeholdende pung med diverse person- og betalingskort er mellem søndag klokken 13.00 og mandag klokken 14.10 blevet stjålet fra en Fiat 500, som holdt på Egebækvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

 

Vognbane spærret efter uheld, Kgs. Lyngby

En vognbane på Lundtoftevej var mandag eftermiddag spærret fra klokken 14.47 og en halv times tid frem, efter en kvinde var kørt galt i sin bil. Der er ingen melding om, at kvinden kom alvorligt til skade ved solo-uheldet.

 

Kørte uden kørekort, Fredensborg

En 34-årig mand fra Fredensborg blev mandag eftermiddag klokken 15.00 standset, da han kom kørende ad Lundebakken. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Taget for spirituskørsel, Fredensborg

En 44-årig udenlandsk mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 15.44 taget for spirituskørsel på Wendorfsvej. Manden blev, efter at have pustet alkometeret et godt stykke over det tilladte, sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, som skal fastlægge den 44-åriges nøjagtige promille.

 

Sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Snekkersten

Klokken 16.56 blev det anmeldt, at der var opstået tumult mellem nogle personer i Føtex Food på Nørrebakken. En patrulje kørte til stedet, hvor en kvinde og to mænd, alle 31 år og fra Helsingør, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet deres adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

 

Tyveri fra personbiler, Hellerup

Klokken 17.05 indløb der anmeldelse om, at bagerste højre siderude i en personbil, som holdt parkeret på Hellerupvej lørdag mellem klokken 15.00 og 18-00 var blevet knust af en ukendt gerningsperson. Herefter blev der fra bilen stjålet en jakke og kontanter.

Også fra en bil, som holdt parkeret på Lundely mellem lørdag klokken 15.00 og mandag klokken 17.00, blev der stjålet flere genstande. Det drejede sig om solbriller samt en indpakket gave. Indstigningen i bilen var sket på ukendt vis.

Grundet sammenfald i gerningstidsrum samt umiddelbar nærhed mellem de to gerningssteder kan det ikke afvises, at der er tale om samme gerningsperson.

 

Husfredskrænkelse, Frederiksværk

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 17.59, befandt der sig to personer på privat område ved Auderødlejren, hvor de blandt andet åbnede døre ind til bygningerne på stedet. En patrulje kørte dertil, hvor de traf to unge mænd fra Fåborg-området, og de blev begge sigtet for husfredskrænkelse.

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

En 44-årig mandlig bilist fra Hillerød blev klokken 19.49 standset af en patrulje på Frederiksværksgade. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Unge drenge skabte uro, Holte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.13, befandt der sig på Holte Station en mindre gruppe unge drenge i alderen 13-15 år, som sparkede til billetmaskinen, gik på skinnerne samt spyttede på ruder. En patrulje kørte til stedet for at lede efter drengene, men de var ikke mulige at udfinde.

 

Sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, Slangerup

På Hørup Skovvej traf en patrulje klokken 00.15 en 51-årig mand fra Helsinge, som ved visitation blev fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Mistænkeligt forhold, Holte

Klokken 00.15 anmeldte en 56-årig kvinde, at hun netop havde hørt to-tre personer fløjte til hinanden ved et grønt areal nær en legeplads på Ørnebakken. Kvinden mistænkte, at personerne benyttede fløjtene som signal i forbindelse med indbrud i området. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen personer, som kunne relateres til hændelsen.

 

Mistænkeligt forhold, Virum

En 44-årig mand anmeldte klokken 03.08, at to mænd kort forinden havde befundet sig på hans grund på Snekketoften, hvor den ene var kravlet op på taget, mens den anden gik rundt i haven med en lommelygte. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to personer, men de var ikke at finde i området.

De beskrives begge som mænd, og den ene var 185-190 cm høj.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler