Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituskørsel på el-scooter, Fredensborg

En 72-årig mand fra Fredensborg kørte tirsdag kl. 08.43 sin trehjulede el-scooter ud foran en anden bilist på Grønholtvangen, hvorved de to kørte sammen. Det viste sig, at den 72-årige var påvirket af alkohol, hvorfor han blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, der kan fastlægge den præcise promille. 

 

Kobber- og messingtyveri, Lynge

Ukendte gerningsmænd har mellem fredag d. 10 kl. 16.00 og mandag d. 13 kl. 20.15 stjålet omkring 400 kilo kobber og messing fra en virksomhed på Industriskellet. 

 

Stjal chokolade i 7-Eleven, Hillerød

En 16-årig udenlandsk statsborger blev tirsdag kl. 11.35 taget for butikstyveri, da han forlod 7-Eleven på Søndre Jernbanevej med to chokoladebarer og en lighter han ikke havde betalt for. Butikkens medarbejder fik tilkaldt to betjente, der tilfældigvis var i nærheden, der kunne sigte den 16-årige for tyveriet. 

 

Taget for butikstyveri, Hillerød

To mænd på, en på 37 og en på 72 begge fra Skævinge, blev tirsdag kl. 13.10 taget for butikstyveri i Føtex på Slagerupgade, hvor de blandt andet forsøgte at stjæle tøj.  

 

Var i besiddelse af hash, Hillerød

Klokken 15.10 blev en 21-årig mand fra Hillerød truffet af en patrulje ved Bag Haver. Her viste det sig, at manden var i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Stjal cigaretter, Kgs. Lyngby

En 27-årig mand fra Birkerød blev klokken 15.48 taget for butikstyveri i 7-eleven, hvor han havde stjålet cigaretter. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Biler stødte sammen, Fredensborg

Tirsdag eftermiddag klokken 16.30 stødte to biler sammen på Lundebakken. Der skete ingen alvorlig personskade med de to mandlige førere på henholdsvis 60 og 70 år, begge fra Fredensborg.

 

Sigtet for tyveri og besiddelse af hash, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung kvinde fra Varde blev klokken 16.34 taget for butikstyveri i Magasin, hvor hun havde stjålet makeup. Hun blev sigtet for tyveri og for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Den unge kvindes værge og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

 

Indbrud i villa, Birkerød

Mellem klokken 12.00 og klokken 14.00 har der vært indbrud i en villa på Rolighedsvej. Tyven er formentlig kommet ind via en ulåst hoveddør. I forbindelse med indbruddet er der set en kvinde, dansk af udseende, 40 år, ca. 170 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden med mellemlangt, brunt hår. Forholdet blev anmeldt klokken 19.36.

 

Taget for tyveri, Hillerød

Tirsdag aften klokken 20.07 blev en 20-årig udenlandsk mand taget for butikstyveri i Lidl på Carlsbergvej, hvor han havde stjålet diverse varer. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Mistænkeligt forhold var ommøblering, Kgs. Lyngby

Klokken 22.36 ringede en borger til politiet med en mistanke om, at der var et indbrud i gang i en købmand på Buddingevej. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at inventaret i forretningen var ved at blive skiftet ud.

Kørte uden kørekort, Ølsted

En 44-årig mand fra Frederiksværk blev klokken 01.50 natten til onsdag standset, da han kom kørende ad Amtsvejen. Her viste det sig, at han tidligere var frakendt sit kørerkort og blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi