Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i staldbygning, Jægerspris

Anmeldelse kl. 9.20 om indbrud i lager kl. 04.33 på Krogstrupvej i Jægerspris, hvor der blev stjålet diverse grønsager og kolonialvarer. Signalement ud fra overvågning viste:
A: Mand, 23-28 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: cowboybukser, lys jakke med refleks, kasket.
B: Kvinde, 23-28 år, 150-160 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: briller, Iført: hættetrøje, handsker, joggingbukser.

 

Tyveri fra varebil, Fredensborg

Anmeldelse kl. 9.20 om tyveri fra varebil begået mellem den 22.2 kl. 16.00 og den 23.2 kl. 7.30 på Vilhelmsro i Fredensborg. Greb på bagdør brudt op og ødelagt og diverse værktøj stjålet.

 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 33-årig mand fra Søborg blev kl. 9.48 sigtet for at have stjålet varer for et mindre beløb i COOP 365 på Jernbanepladsen i Kgs. Lyngby.

 

Røveri i Lidl, Hillerød

Politiet rykkede torsdag kl.16.12 talstærkt ud til Lidl på Carlsbergvej, da en endnu ukendt gerningsmand med en kniv havde truet sig til at få udleveret et kontantbeløb, hvorefter han flygtede fra stedet. Gerningsmanden beskrives som:
Mand, 185-190 cm høj, kraftig af bygning, iført sort eller blå halsedise, blå/mørk jakke, mørkeblå cowboybukser, mørke støvler og bærende en mørk pose. 

Sagen bliver nu efterforsket, og vi har pt. Ikke yderligere. 

 

Positiv på narkometertest, Kokkedal

Torsdag kl. 19.00 stoppede en patrulje en 28-årig mand fra Odense på Usserød Kongevej. En narkometertest viste, at manden var påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev sigtet og anholdt for kørsel i påvirket tilstand. Manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve med henblik på at fastlægges den præcise påvirkningsgrad. Manden havde desuden ikke førerret, hvilket resulterede i endnu en sigtelse. 

 

Kørte uden førerret og i formodet påvirket tilstand, Helsingør

En 33-årig mand blev torsdag stoppet på Rasmus Knudsens Vej, hvor han førte et køretøj til trods for, at han havde fået inddraget sin førerret, og desuden var formodet påvirket af euforiserende stoffer. Manden fik udtaget en blodprøve med henblik på at fastlægge påvirkningsgraden og blev desuden tiltalt for fornærmelig tiltale mod politiet. 

 

Kørte uden førerret, Hillerød

Torsdag kl. 22.40 blev en 17-årig ung kvinde fra Vanløse stoppet på Herredsvejen, hvor hun førte et køretøj til trods for, at hun ikke havde erhvervet kørekort til personbil. 

 

Mand anholdt efter uro og uorden, Farum

Klokken 01.26 natten til fredag blev en 40-årig mand fra Frederiksværk anholdt og anbragt i detentionen, efter han havde skabt uro og uorden ved 7-eleven på Farum Station. Manden, som var beruset, havde sparket en dør til et lagerrum op, væltet en mobil lysregulering og opbrudt et skab til en hjertestarter. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi