Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri, Hillerød

En 31-årig udenlandsk mand blev kl. 9.29 sigtet for butikstyveri i Rema1000 på Milnersvej, hvor han stjal diverse kødvarer til en samlet værdi af 1.210,75 kr. 

Indbrud i yoga-studio, Gentofte

Anmeldelse kl. 9.35 om indbrud hos Hot Yoga på Strandvejen i Hellerup, sket mellem lørdag kl. 15.00 og søndag kl. 08.45. Gerningspersonerne var kommet ind gennem et knust vindue til receptionen. Koster ikke opgjort. 

Indbrud i bar, Gentofte

Anmeldelse kl. 9.40 om indbrud hos Rosé Rosé på Strandvejen i Hellerup, sket søndag mellem kl. 5.18 og 5.23. Gerningspersonerne var kommet ind gennem en knust terrassedør, hvor de bl.a. havde stjålet diverse computer og telefoner.  

Sigtet for vold, Hillerød

En 61-årig mand fra Årup blev kl. 10.42 sigtet for vold mod en 21-årig mand fra Frederiksværk. Begge var kørt af Amtsvejen, og skulle dreje ned mod Solparken i Skævinge. Den 21-årige havde kørt bag ved den 61-årige mand, som havde bremset hårdt op, hvilket havde overrasket den 21-årige, som derefter var tæt på at køre op i mandens bil. Den 21-årige oplyste, at da begge parter var kørt ind mod Solparken, havde manden steget ud af sin bil, sparket til den 21-åriges dæk og givet ham et knytnæveslag i ansigtet, mens han havde siddet i sin bil. 

Fik stjålet sin pung, Fredensborg

En 63-årig kvinde fra Humæebæk anmeldte kl. 16.09, at hun havde fået stjålet sin pung søndag mellem kl. 13.00-15.00 på vej ud til sin bil efter et besøg i Super Brugsen i Humlebæk Centeret i Humlebæk. 
 

Kørte uden førerret, Gribskov

En 43-årig mand fra Helsinge blev kl. 17.25 sigtet for at køre uden førerret på Rådhusvej i Helsinge.

Brand i carport, Lyngby-Taarbæk

Anmeldelse kl. 18.13 om en brand i en carport på Danmarksvej i Kgs. Lyngby, hvor det ene hjørne af carporten brændte, og ilden spredte sig op mod taget, hvor det ikke nået at få fat, inden det blev slukket af anmelder. Politi og Brand til stedet, hvor Brand fik efterslukket ilden.

Overholdte ikke sin vigepligt, Egedal 

En 20-årig mand fra Smørum blev kl. 18.54 sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Den 20-årige kørte ad Frederikssundsvej i nordvestlig retning, hvor han uden at overholde sin vigepligt, foretog venstresving ind foran en modkørende part bil, der kørte ad Frederikssundsvej i sydøstlig retning. Ingen melding om personskade.

Narkokørsel, Helsingør

En 23-årig kvinde fra Greve blev kl. 00.15 sigtet for at køre bil på Kongevejen i Helsingør efter at have indtaget bevidsthedspåvirkende stoffer.

Sigtet for narko, Helsingør

En 27-årig kvinde fra Hillerød blev kl. 00.15 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og ecstatsy.

Narkokørsel, Helsingør

En 27-årig mand fra Espergærde blev kl. 04.27 sigtet for at køre bil på Hovvej i Espergærde, mens han var påvirket af kokain.

 

 

Indbrudsoversigt uge 35

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi