Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i virksomhed, Frederikssund

Mellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 08.15 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en virksomhed på Ny Østergade ved at opbryde et vindue. Fra stedet blev der stjålet køkkenudstyr. 

 

Færdselsuheld, Helsinge

En 84-årig mandlig bilist fra Gilleleje kørte klokken 09.50 ad Frederiksværkvej i vestlig retning, hvor han i et kryds overhalede en 33-årig mandlig bilist fra Helsinge, som skulle dreje mod syd ad Gammel Amtsvej. Der skete i den forbindelse sammenstød mellem de to parter med materiel skade til følge. 

 

En patrulje kørte til stedet, hvor den 84-årige bilist blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Fredensborg

En 30-årig mandlig bilist fra Frederiksværk blev klokken 10.37 standset af en patrulje på Lundebakken. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for besiddelse af en mindre mængde amfetamin.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 30-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Frederikssund

På Frederikssundsvej standsede en patrulje klokken 10.55 en 42-årig mandlig bilist fra Frederiksværk. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

 

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

En patrulje standsede klokken 11.05 en 29-årig mandlig bilist uden kendt adresse på Godthåbsvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Ansat på bosted ramt af knivstik, Hillerød

En 61-årig mandlig ansat på bostedet Orion blev klokken 11.50 ramt af knivstik. En 48-årig mand, som bor eller på anden vis er tilknyttet stedet, blev ikke lang tid efter anholdt ved Hillerød Station. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, torsdag.

 

Butikstyveri, Hillerød

Personalet i Rema1000 på Skansevej anmeldte klokken 13.52, at en mand ca. 40 minutter tidligere havde stjålet øl fra butikken. Manden, der beskrives som ca. 25 år, ca. 180 cm, slank af bygning og iført sort hættetrøje, sorte joggingbukser og sorte sko, flygtede fra stedet på en hvid mountainbike. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Frederiksværk

En patrulje standsede klokken 13.58 en 48-årig mandlig bilist fra Frederiksværk på en parkeringsplads på Nørregade. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, mens et narkometer viste, at han formentlig også havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel. Derudover blev han også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash samt for at køre bil, selv om han var frakendt sin førerret. Da det ikke var første gang, den 48-årige blev sigtet for at køre bil i frakendelsestiden, blev hans køretøj beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

 

Butikstyveri, Farum

Personalet i Kvickly på Farum Bytorv anmeldte klokken 15.28, at en ung mand blev tilbageholdt på stedet, idet han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den unge mand, en 16-årig fra Farum, som de sigtede for butikstyveri. Grundet hans unge alder blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden. 

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 27-årig mand fra Birkerød blev onsdag eftermiddag klokken 16.30 taget for tyveri af en jakke i Magasin. Manden blev sigtet for forholdet og taget med til afhøring på politigården.

 

Sigtet for spirituskørsel, Ølstykke

Onsdag aften klokken 19.05 blev en 61-årig mand standset, da han kom kørende ad Frode Fredegods Vej. Da en alkometertest viste, at mandens promille var højere end tilladt, blev han sigtet for spirituskørsel og taget mes på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve fra ham. Den skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen. Manden blev efterfølgende løsladt.

 

Tyv fik et rap over fingrene, Kgs. Lyngby

En 81-årig kvinde gav onsdag aften et tyv et rap over fingrene, så han opgav sit forehavende. Kvinden kom klokken 19.33 gående ad et stisystem ved Lehwaldsvej, da hun bemærkede, at en mand forsøgte at stjæle hendes pung, som lå i hendes frakkelomme. Hun slog ham over hånden og råbte af ham, så han opgav og løb fra stedet i retning mod stationen. Manden beskrives som 170-180 cm høj, almindelig af bygning, mørk i huden, iført sort tøj og sort kasket.

 

Mand overfaldet, Helsingør

Klokken 23.08 kom en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet på Jernbanegade. Der var tale om en 61-årig mand fra Helsingør, som var blevet tildelt slag og spark, muligvis af flere personer. En af personerne beskrives som en mand, 190 cm høj, mellemøstlig af udseende, iført sort sweater. Han og nogle andre personer løb fra stedet i retning mod gågaden.

 

Unge fik besked på at slukke musik, Jægerspris

En borger kontaktede klokken 02.46 politiet og oplyste, at der flere nætter i træk var blevet spillet meget høj musik fra et hus på Spurvevej og, at alle forsøg på, at få de tilstedeværende i huset til at skrue ned, havde været forgæves. En patrulje kørte til stedet og sørgede for, at musikken blev slukket.

 

Taget for narkokørsel, Holte

En 19-årig mand fra Skodsborg blev klokken 03.01 natten til torsdag standset, da han kom kørende ad Øverødvej. Her viste det sig, at manden var narkopåvirket og han blev derfor sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler