Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte uden førerret og i påvirket tilstand, Fredensborg

En 38-årig mand fra Skævinge blev torsdag kl. 10.20 stoppet på Højvangen i Fredensborg, hvor det viste sig, at manden var frakendt førerretten, og desuden var mistænkt for at være påvirket af euforiserende stoffer. Derudover fandt patruljen også en kniv i bilen. Manden blev anholdt og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Konfiskeret joint, Hillerød

En 19-årig mand fra Græsted blev torsdag kl. 15.20 fundet i besiddelse af en joint, da en patrulje mødte ham på Petersborgvej i Hillerød. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, og jointen blev konfiskeret. 

 

Cyklist og bilist i ulykke, Helsingør

Torsdag kl. 16.47 skete der et uheld mellem 59-årig mandlig fra Helsingør bilist og en 14-årig cyklist fra Helsingør på Baldersvej. Den 14-årige dreng blev efterfølgende kørt på hospitalet for at få behandlet sine skader. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Jægerspris

Torsdag kl. 16.49 blev en 20-årig mand fra Jægerspris stoppet Skovnæsvej. Patruljen mistænkte, at den unge mand var påvirket af bevidsthedspåvirkende stoffer, hvorfor han blev anholdt og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Butikstyveri i Magasin, Kgs. Lyngby

Fire kvindelige butikstyve på 18, 17, 17 og 17 fra henholdsvis Stenløse, Ballerup, Ballerup og Rødovre blev torsdag kl. 17.18 taget for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade. Forældre og de sociale myndigheder er underrettet. 

 

Mindreårig butikstyv, Fredensborg

Torsdag kl. 18.20 blev en 13-årig dreng fra Fredensborg taget for butikstyveri, da han stjal karameller og sodavand fra Netto på Wendorfsvej. Værger og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Konfiskeret hash, Rungsted Kyst

En 19-årig mand fra Kokkedal er blevet sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da en patrulje torsdag kl. 20.10 fandt ham i besiddelse af en mindre mængde hash på Rungsted Bytorv. 

 

Tændte ild i tog, Stenløse

En 49-årig mand fra Korsør er torsdag kl. 22.59 blevet sigtet og anholdt for forsøg på hærværk efter han satte ild i nogle aviser i et S-tog ved Stenløse station. Ilden blev hurtigt slukket, hvorfor der ikke opstod skader på toget. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi