Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem torsdag og lørdag fik en beboer på Holmegårdsvej stjålet forlygterne på sin Porsche Panamera 4 E-hybrid. Forskærme var skåret op for at kunne komme til lygterne. 

 

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Gribskov

En 17-årig pige blev i går kl. 14.45 stoppet af en butiksdetektiv i en butik på Parkvej mistænkt for have stjålet i alt 9 energidrikke ved at tage dem i tasken og kun betale for en ved Scan-og-betal.

 

Færdsel i øvrigt, Gribskov

Kl. 14 i går eftermiddags bragte det voldsomme vejr en 55-årig kvinde i knibe på en parkeringsplads på Smidstrup Strandvej. Hun var kørt ind på parkeringspladsen, hvor der var meget vand. Køretøjets højre forhjul røg pludseligt ned i et hul, muligvis en kloak uden dæksel, hvor køretøjet ikke kunne komme op igen.

 

FUH. ringe mat, skade u/P-skade, Helsingør

Kl. 18.50 skete der et trafikuheld på Kongevejen. En bus kørte ad Kongevejen i sydvestlig retning, hvor en billist holdt stille for forankørende trafik med en anden billist foran sig. Bussen kørte mellem 20 og 30 kilometer i timen og forsøgte at bremse, da han nærmede sig part 2, men på grund af glat føre fortsatte han og påkørte part 2 bagfra, som herefter blev skubbet op i part 3.

 

Voldsomt vejr, hele politikredsen.

Hele Nordsjællands Politikreds har det forgangne døgn været påvirket af det voldsomme vejr. Politiet har fået flere end 30 anmeldelser om væltede træer forskellige steder i kredsen siden mandag kl. 7. I Gilleleje svajede et stillads faretruende, ved Rungsted Kyst havde en borger anmeldt, at hans havkajak var taget af bølgerne, og i Stenløse var en flagstang knækket og lå halvt ind over Frederikssundsvej. Og i Lyngby-Taarbæk gik Mølleåen over sine bredder og lagde et stykke af Ørholmvej under vand.

 

Kastede med æg fra bil, Virum

En patrulje var i går aftes kl. 20.51 nødt til tale med store bogstaver overfor fire 17-18-årige unge mænd. De fire mænd havde kørt rundt i høj fart i en bil på Malmmosevej kastet med æg ud af vinduet efter forbipasserende. 

 

Sigtet for narkosalg, Hillerød

En 41-årig mand blev kl. 21.57 sigtet for at sælge hash på Kannikegade. Narkohandleren var i besiddelse af en pæn mængde hash. 

 

Kørte uden førerret, Fredensborg

En 17-årig blev kl. 22.10 sigtet for at køre uden førerret på Lundebakken. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi