Nyt fra Fredensborg i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Fredensborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fik stjålet benzin fra varebil, Slangerup

En 65-årig kvinde fra Slangerup anmeldte kl. 07.11, at der mellem lørdag den 19.8 kl. 11.45 og mandag den 21.8 kl. 5.50 var blevet stjålet 20 liters benzindunke fyldt med diesel, en 10 liters dunk fyldt med benzin og værktøj fra en varebil på Lindholmvej.

Bedrageri, Nærum

En 49-årig kvinde anmeldte kl. 9.30, at hun lørdag mellem kl. 01.25 og 02.19 var blevet ringet op fra et nummer, der fremgik som om det var fra Nets. En mand ‘Dennis” fortalte, at en person havde søgt adgang til kvindens konto, og ville derfor være behjælpelig med at foretage midlertidig spærring af konto samt oprette ny adgangskode til MitiD. “Dennis” var i besiddelse af kvindens cpr.nr., kørekort- og pasnummer samt adgangskode til MitID. Efter oprettelse af ny MitID-kode ringede “Dennis” til Nordea og blev verificeret ved brug af MitlD-kode, ligesom det fremgik hos Nordea, som om der blev ringet fra kvindens tlf.nr. Kvindens konto blev genåbnet, og der blev på kort tid, inden Nordea opdagede bedrageriet, gennemført en række transaktioner for et større beløb.

Tricktyveri, Frederikssund

En 73-årig kvinde fra Frederikssund anmeldte kl. 11.51, at hun var blevet udsat for tricktyveri på Østergade.  Kvinden havde stået i køen i supermarkedet, hvor der stod en mand bagved hende. Da hun gik ud af butikken, spurgte en anden mand hende, om vej til hospitalet på meget dårlig engelsk. Den 73-årige kvinde svarede manden. Efterfølgende gik han i en anden retning, end den kvinden havde anvist, hvorefter kvinden kiggede i sin taske, og kunne konstatere at hendes pung var væk. Inden kvinden havde lukket sine betalingskort, var der blevet hævet et større beløb. 
Mændene beskrives som: A: Ca. 30 år, østeuropæisk af udseende, mørkt kort hår, iført sort/hvid jakke og mørke lange bukser. B: Ca. 50 år, østeuropæisk af udseende, iført kasket, blå kort jakke og blå cowboybukser.

Kæntrede i kajak, Frederikssund

Anmeldelse kl. 13.47 om, at en mand var kæntret i sin kajak i vandet ud for Strandvej. Patrulje til stedet. En forbipasserende satte sin gummibåd i vandet, og sejlede ud, hvorefter mand og kajak kom ind med båden. Manden havde redningsvest og våddragt på, og meldes at have det fint. 

Musik til ulempe, Fredensborg

Anmeldelse kl. 14.35 om høj musik på Sørupvej. Højtaleren var placeret således, så den spillede ind i anmelderens have. Patrulje til stedet, som vejledte om at skrue ned.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 15.55 blev en 29-årig mand fra Hillerød standset på Nordre Jernbanevej. Han blev fundet i besiddelse af en større mængde Oxycodonhydrochlorid stærke smertestillende tabletter, uden af kunne fremvise nogen form for recept. Lige som havde et knojern og en økse i sin taske. 

Dokumentfalsk, Motordr. køretøi, euf. stoffer uden recept, Frakendelsestid, kørsel i (motordrevet køretøj, bortset fra lille knallert),, Halsnæs.

En 29-årig kvinde blev i går klokken 17.55 standset på Skovfogedengen. Kvinden kørte bil på trods af, at hun var frakendt
førerretten og narkometertest viste positiv for amfetamin. Sigtede fremviste desuden et midlertidigt kørerkort, der blev skønnet værende falsk. I køretøjet blev der fundet 4 små ampuller lattergas.

 

Bortvist fra tankstation, Nærum

En 51-årig mand fra Nærum blev mandag aften klokken 19.40 bortvist fra Q8 på Skodsborgvej, efter han havde opført sig så truende over for medarbejderne, at de så sig nødsaget til at kontakte politiet.

Kørte uden kørekort, Hillerød

Mandag klokken 19.50 blev en 76-årig mand fra Helsingør sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Manden blev standset på Fredensborgvej af en patrulje.

Kuffert stjålet, Hillerød

Klokken 03.15 natten til tirsdag stjal en ukendt gerningsperson en trolley-kuffert fra en p-plads i Slangerupgade. Her havde en 26-årig lokal mand efterladt et kort øjeblik, mens han var gået tilbage til sin bolig efter noget, som han havde glemt til den rejse, som han skulle afsted på.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi